عادلانه بودن انتخابات یک رکن است-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز
لاریجانی:

عادلانه بودن انتخابات یک رکن است

رئیس مجلس شورای اسلامی: اگر جریان‌های سیاسی بر حسب میزان رای خود موثر باشند، از وضعیت فعلی به سیاستهای کلی نزدیک‌تر است، در این صورت هیچ جریانی احساس حذف شدگی نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 05
کد خبر: ۴۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ لاریجانی گفت: در سیاستهای کلی نظام در بخش انتخابات، عادلانه بودن انتخابات یک رکن تلقی شده است. عادلانه بودن در مشارکت سیاسی یعنی فراگیری هر چه بیشتر و نقش داشتن براساس میزان رای. برای تحقق این امر مبنای قانون انتخابات چنانچه تناسبی شود و همه جریان‌های سیاسی و حتی افراد مستقل بر حسب میزان رای در سرنوشت انتخابات موثر باشند، از وضعیت فعلی به سیاستهای کلی نزدیک‌تر و بر مبنای عقلانی سیاستهای کلی منطبق‌تر خواهد بود و هیچ گروه و جریان سیاسی احساس حذف شدگی نمی‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب عظیم اسلامی در حرکت ۴۰ ساله خود با حوادث مختلف و تحولات گوناگون مواجه شد که حاوی درسهای آموزنده برای حرکت خویش است.

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در نطق قبل از دستور نوبت صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی ایام شهادت حضرت زهرا(س) را تسلیت و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به مردم و نمایندگان تبریک گفت.

وی با تبیین درس‌های آموزنده انقلاب اسلامی، گفت: ملت سترگ ایران در ۲۲ بهمن ۵۷، کار بزرگ و تاریخی مبارزه با رژیم دیکتاتوری وابسته را به نتیجه رساند و راهنمایی‌های پیشوای بزرگ انقلاب حضرت امام(ره) نظام مردم‌سالار دینی را جایگزین آن کرد. حرکتِ مهم از بین بردن استبداد آمریکایی و حاکم کردن دموکراسی پیام مهمی برای دیکتاتورهای منطقه داشت و به لرزه افتادند و به همین جهت از ابتدای انقلاب علیه ملت ایران متحد شدند که تا امروز ادامه یافته است و از طرفی هم ملت‌های منطقه را بیدارتر کرد و نتایج آن را در تحولات سالهای اخیر منطقه می‌توان دید. از طرفی مسیر دموکراسی‌خواهی در داخل کشور عمیق‌تر شد و این یک نوع رشد عقلانی سیاسی است که به برکت انقلاب اسلامی حاصل شد و البته باید زمینه‌های آن را همه دستگاه‌های حاکمیتی بر اساس آخرین دستاوردهای بشری و مبتنی بر تعالیم اسلامی هر روز فراهم‌تر کنند که بنده به چند مورد آن در شرایط فعلی اشاره می‌کنم.

نماینده مردم قم در مجلس افزود: انتخابات در ۴۰ سال سرمایه مهم مردم‌سالاری دینی بوده است و عملا ملت با انقلاب اسلامی سرنوشت خود را به دست گرفت در نقطه مقابل در رژیم شاه مجلس سنا و ملی وجود داشتند منتها شبیه کالبد بی‌جانی بودند که توسط لیست‌های دربار پر می‌شدند و مردم در انتخابات نقشی نداشتند. اسدالله علم در خاطرات خود نوشته است «به فلانی گفتم در دوره بعد نماینده فلان شهر خراسان هستی. او تشکر کرد و گفت من تا به حال در آن شهر خراسان نبودم. علم حرف زشتی به او می‌زند و می‌گوید برو پی کارت و وقت ندارم». در آن دوران نه انتخاب شوندگان نقشی داشتند و نه مردم اقبالی برای حضور در صحنه مضحک سیاسی داشتند.

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اینک در این چهل سال همه مسؤولان ارشد کشور اعم از رهبری، رییس‌جمهور، نمایندگان مجلس و وزرا همگی با رای مستقیم یا غیرمستقیم ملت انتخاب شده‌اند و این یک سرمایه بزرگ سیاسی - اجتماعی برای ملت ماست و باید مستمرا از این سرمایه صیانت کرد و آن را تعمیق بخشید.

لاریجانی اصلاح قانون انتخابات را مورد اشاره قرار داد و افزود: یکی از این اقدامات می‌تواند بهبود قانون انتخابات باشد. در سیاستهای کلی نظام در بخش انتخابات، عادلانه بودن انتخابات یک رکن تلقی شده است. عادلانه بودن در مشارکت سیاسی یعنی فراگیری هر چه بیشتر و نقش داشتن براساس میزان رای. برای تحقق این امر مبنای قانون انتخابات چنانچه تناسبی شود و همه جریان‌های سیاسی و حتی افراد مستقل بر حسب میزان رای در سرنوشت انتخابات موثر باشند، از وضعیت فعلی به سیاستهای کلی نزدیک‌تر و بر مبنای عقلانی سیاستهای کلی منطبق‌تر خواهد بود و هیچ گروه و جریان سیاسی احساس حذف شدگی نمی‌کند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر